Ett projektverktyg som underlättar ditt arbete

Bygglet

Det är mycket att hålla reda på när man arbetar inom byggbranschen. Många lösa trådar som ligger och oroar samtidigt och som man försöker pussla ihop till någonting som det går att få en klarhet över. Detta kan vara väldigt svårt, speciellt om man är den som sysslar med projekthanteringen inom byggbranschen. Hur ska man kunna ha koll på allting? Hur ska man kunna ha allting i huvudet när man besöker projekten? Det hela är ibland övermäktigt och man tvivlar ofta på att projekten ska lösa sig tillslut.

Det finns dock nya tekniska lösningar som gör att många moment inom byggbranschen och inom projekthantering blir mycket enklare. Ett sådant är Bygglet. Bygglet erbjuder ett projektverktyg som du använder över internet och som du då kan använda dig av oavsett om du är på plats vid projekten eller om du är på kontoret. Med Bygglet kan du ha översikt över exempelvis tidsregistrering och på det sättet se till så att projektet flyter på i den takt som bestämts, över offerter och kan på så sätt erbjuda offerter på plats vid möten med nya kunder, över fakturering så att alla kan se så att det överensstämmer med vad som talats om vid tidigare tillfällen och över ordar för att snabbt kunna överblicka även denna del.

Det bästa med Bygglet är att man alltid kan komma åt det man behöver, oavsett var man är. I byggbranschen rör man sig mycket mellan olika platser vilket skapar en oreda i huvudet. Man kanske behöver något som befinner sig på en annan plats för tillfället. Genom bygglet kan du alltid nå de dokument som du behöver använda dig av just nu. Du behöver inte vänta tills du kommer till kontoret och därför lagra informationen i minnet tills du kommer fram. Nej, med bygglet blir byggbranschen mycket mindre rörig. Testa själva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *