Markarbeten i Stockholm

När man anlitar entreprenadföretag för arbeten såsom markarbeten och liknande så krävs det att man tänker över ett flertal faktorer. Dessa innefattar allt ifrån ett välformat säkerhetstänk till hur man påverkar miljön i sitt arbete, dessutom krävs det att man har an rutinerad arbetsledare som kan arbeta tätt tillsammans med beställaren. Med dessa saker i åtanke så kan vi rekommendera ABT Bolagen, en entreprenadkoncern i Stockholm som hjälper kunder med markarbeten, avverkning, schaktarbeten, losshållning, krossning, maskintjänster och flera typer av transporter.

Med erfarna arbetsledare och skickliga medarbetare så kan företaget kvalitetssäkra hela arbetsprocessen och även garantera att rätt resurs finns på rätt plats, vid rätt tillfälle. Detta leder till att kunderna ofta väljer att ingå i ett tätt samarbeta redan tidigt.

Koncernens säkerhetspolicy garanterar att alla beslut tas med säkerheten i första rummet. Detta innebär att alla entreprenader alltid ska hålla högsta säkerhet för att minimera risken för medarbetarna. Företagets höga säkerhetsnivå uppnås inte bara genom höga krav på underleverantörer och kunder, utan även genom att kontinuerligt ha både interna och externa utbildningar i säkerhet.

Om du vill läsa mer om markarbeten i Stockholm så hittar du mer information på deras sida för entreprenadtjänster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *