Ett bra hyllsystem kan göra under för entreprenaden

hyllsystem

För ett tag sedan hade jag en lite jobbig period i mitt liv, främst tack vare mitt företag. Jag hade fått företaget att växa i den takt och till den storlek som jag någonstans hade som ett första mål. Men jag hängde inte riktigt med i dokumenthanteringen osv. Detta gjorde att jag inte riktigt kände att jag hade koll på allt. Här blev ett hyllsystem min räddning. Jag kände verkligen att jag behövde få ordning, på både dokument, men också allt annat som jag behövde på företaget. Därför beslutade jag mig för att kolla efter ett nytt hyllsystem. Jag kollade nästan överallt kändes det som innan jag tillslut hittade ett riktigt bra hyllsystem. Tro mig, jag hade inte i min vildaste fantasi tänkt att ett hyllsystem skulle hjälpa mig ur denna perioden. Sen kanske det inte var så tufft i att jag kände mig nere osv, men jag kände att jag höll på att tappa kontrollen över mitt företag. När man tänker på det viset så är det inte heller så konstigt att ett hyllsystem kunde bli räddningen ur denna situationen heller. Tack vare att jag införskaffade, ja egentligen flera hyllsystem kunde jag få bättre koll på alla dokument och verktyg osv som jag behövde till företaget. Det känns verkligen skönt att jag nu en tid senare har bra koll på alla mina grejer och kan fokusera på att sköta om företaget, framförallt att kunna sköta om det med kontroll. Jag kommer i alla fall inte göra samma misstag framöver och jag hoppas att jag kan fortsätta hålla mitt företag växande. Det är alltid lika roligt att hålla på med entreprenaden, speciellt när det går bra och saker inte krånglar. Att jag nu har koll och har hittat en bra lösning känns därför helt underbart. Jag kan fokusera på annat och må bra. God Jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *